Mainos
Mainos

Mikä laajakaistassa harmittaa?

Kuluttajien tyytyväisyys tuotteisiin ja palveluihin laski Suomessa viime vuonna kansainvälisesti eniten. Tutkimuslaitos EPSI Ratingin vertailu koski 15 maata. Laajakaista aiheutti eniten harmaita hiuksia, apteekki vähiten.

EPSI Finlandin toimitusjohtaja Mats Nybondas toppuuttelee hieman suomalaisten intoa olla maailman paras laajakaistamaa.

- Laajakaista on ongelma siksi, että kuluttajat ovat tietoisia siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia olisi saatavilla. Suomalaista laajakaistaa mainostetaan maailman parhaaksi. Syksyn aikana on kuitenkin tullut ihan teknisiäkin raportteja siitä, että suomalainen laajakaista on eurooppalaisessa mittakaavassa aika hidas.

Suomalaiset haluavat Nybondaksen mukaan mieltää itsensä korkean teknologian maaksi laajakaista-asioissa. Pettymys on sitten suuri, kun näin ei olekaan. Se on aiheuttanut jopa kohtuuttoman suurta kritiikkiä.

Johtajan mukaan pettymykset laajakaistaan ovat suhteellisen suomalainen ilmiö. Muissa Pohjoismaissa kritiikkiä esiintyy hieman.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme