Mainos
Mainos

Mikä laajakaistassa harmittaa?

Kuluttajien tyytyväisyys tuotteisiin ja palveluihin laski Suomessa viime vuonna kansainvälisesti eniten. Tutkimuslaitos EPSI Ratingin vertailu koski 15 maata. Laajakaista aiheutti eniten harmaita hiuksia, apteekki vähiten.

EPSI Finlandin toimitusjohtaja Mats Nybondas toppuuttelee hieman suomalaisten intoa olla maailman paras laajakaistamaa.

- Laajakaista on ongelma siksi, että kuluttajat ovat tietoisia siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia olisi saatavilla. Suomalaista laajakaistaa mainostetaan maailman parhaaksi. Syksyn aikana on kuitenkin tullut ihan teknisiäkin raportteja siitä, että suomalainen laajakaista on eurooppalaisessa mittakaavassa aika hidas.

Suomalaiset haluavat Nybondaksen mukaan mieltää itsensä korkean teknologian maaksi laajakaista-asioissa. Pettymys on sitten suuri, kun näin ei olekaan. Se on aiheuttanut jopa kohtuuttoman suurta kritiikkiä.

Johtajan mukaan pettymykset laajakaistaan ovat suhteellisen suomalainen ilmiö. Muissa Pohjoismaissa kritiikkiä esiintyy hieman.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot