Mainos
Mainos

Mika Lintilä ilmoittautui keskustan varapuheenjohtajakilpaan

Kansanedustaja Mika Lintilä ilmoittaa olevansa kiinnostunut keskustan varapuheenjohtajuudesta. Varapuheenjohtajavaali järjestetään lokakuussa ylimääräisessä puoluekokouksessa.

Kansanedustaja Mika Lintilä


Kansanedustaja Mika Lintilä asettuu ehdolle keskustan varapuheenjohtajaäänestyksessä puolueen ylimääräisessä puoluekokouksessa lokakuussa. Lintilä on toisen kauden kansanedustaja Keski-Pohjanmaalta. Hän keräsi eduskuntavaaleissa yli 10 000 ääntä. Lintilä on valtiovarainvaliokunnan jäsen ja Keski-Pohjanmaan liiton hallituksen puheenjohtaja.

Jo aiemmin varapuheenjohtajakisaan on ilmoittautunut kymenlaaksolainen Markku Laukkanen.

Keskusta valitsee lokakuussa itselleen uuden puheenjohtajan kesäkuussa eroilmoituksen tehneen Anneli Jäätteenmäen tilalle. Lisäksi nykyinen varapuheenjohtaja Hannu Takkula mittauttaa luottamuksensa asettamalla paikkansa avoimeksi.

Keskustan muita varapuheenjohtajia ovat pääministeri Matti Vanhanen ja ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paula Lehtomäki. Jos Vanhanen suostuu ja valitaan puolueen puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajia valitaan lokakuussa kaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme