Mainos
Mainos

Mikä on solvaajalistan tarkoitus? Putkoselta hämmentävä vastaus

Perussuomalaisten puolueen työntekijä Matti Putkonen sanoo yllättäen, että poliittisina mielipiteinä esitetyt rasismisyytökset ovat "ok" ja juridiikka on asia erikseen. 

Putkonen jakoi tänään tiedotusvälineille listan nimistä, joiden puolue katsoo syyllistyneen panetteluun ja solvaamiseen ns. Immosen tapauksen yhteydessä. Listan yhteydessä sanotaan, että puolue haluaa henkilöiltä vastauksen kysymykseen "Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?". 

MTV Uutiset kysyi, mitä muuta puolue aikoo listallaan tehdä. 

Matti Putkonen, johtaako tämä toimenpiteisiin henkilöitä kohtaan vai onko lista vain jonkinlainen keskustelunavaus? 

– Nyt olennaista on kysyä heiltä, miksi he jatkoivat syytöksiä rasismista senkin jälkeen, kun KRP totesi selkeästi sen jutun. Eivätkö he ole nähneet uutisia vai mistä on kysymys? 

Eli jos he seisovat sanojensa takana, saatatte harkita toimenpiteitä? 

– Jos he pitävät edelleen rasismina, heidän pitää sen jälkeen sanoa, onko näkemys poliittinen. Jos se on poliittinen, silloin asia on ok. Jos he taas perustelevat näkemystään juridiikalla, silloin he rikkovat määrättyjä asioita. Silloin alkaa harkinta. He saavat nyt täsmentää, mitä ovat tarkoittaneet. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme