Mainos
Mainos

Mikä poikia huolestuttaa seksissä?

Tänään julkistusta Väestöliiton "Mitä pojat todella haluavat tietää seksistä" -raportista selviää, että yläasteikäisiä poikia askarruttaa heidän seksuaalinen riittävyytensä.

Huoli kiteytyy poikien pelkoon siitä, että heillä on ja tulee aina olemaankin liian pieni penis. Tämä ei heidän mielestään takaa heille riittävää seksuaalista toimintakykyä eli nautinnon tuottamista itselle ja kumppanille.

Pojat kaipaavat myös ennustuksia omasta kasvustaan ja olisivat itse innokkaita vaikuttamaan fyysiseen muutokseensa.

Tutkimusprofessori Osmo Kontula kertoo, että poikien seksuaalinen herääminen tapahtuu tyypillisesti ala- ja yläkoulun taitteessa.

Monien poikien suhtautuminen tyttöihin on kuitenkin hyvin vastuullista ja romantisoituakin.

Tutkimuksen nettikyselyyn vastanneista pojista kaksi kolmasosaa olisi halunnut, että koulun seksuaaliopetus alkaisi jo ennen yläastetta ja seitsemättä luokkaa. Melkein puolet kaikista vastaajista olisi sijoittanut seksuaaliopetuksen alkamaan viidennellä tai kuudennella luokalla.

Tutkimuksen aineistot kerättiin henkilökohtaisin haastatteluin, esseekirjoituksin sekä muun muassa nettikyselyillä.

(MTV3)

Katso Joonas Lepistön juttu (Seitsemän uutiset 16.10.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot