Mainos
Mainos

Mikael Pentikäinen Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi

STT:n päätoimittaja Mikael Pentikäinen on nimitetty Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi huhtikuun alusta alkaen.

Suomen tietotoimiston päätoimittaja ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, 39, on nimitetty Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi. Pentikäinen siirtyy Sanomiin mahdollisimman pian ja ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan huhtikuun alusta.

Sanoma Osakeyhtiön nykyinen toimitusjohtaja Seppo Kievari jää aiemman suunnitelman mukaisesti eläkkeelle maaliskuun lopussa.

Sanoma on SanomaWSOY-konsernin liiketoimintaryhmä ja Suomen johtava sanomalehtien kustantaja. Sen liikevaihto oli viime vuonna 438,1 miljonaa euroa.

Ennen siirtymistään STT:n päätoimittajaksi Pentikäinen toimi mm. Etelä-Saimaan päätoimittajana vuosina 1996-1999 ja toimittajana Helsingin Sanomien politiikan toimituksessa vuosina 1992-1996. Pentikäinen on koulutukseltaan metsänhoitaja. Sanomien toimittajakoulusta hän valmistui 1990. Sanoma Osakeyhtiöön kuuluvat mm. Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Taloussanomat, Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat sekä joukko paikallislehtiä Kaakkois-Suomessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme