Mainos
Mainos

Mikkelin ammuskeluun otti osaa viisi henkilöä

Rikospoliisi on saanut selville, että Mikkelin lauantaiseen ammuskeluun otti aktiivisesti osaa viisi henkilöä. Tapauksen tutkinnanjohtajan komisario Vesa Väänäsen mukaan ampujiksi epäillyt on tavoitettu.

-Heidän kuulustelujaan jatketaan. Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty, hän kertoi aamupäivällä. Kahden romaniryhmän välisessä välikohtauksessa haavoittui tämän hetken tietojen mukaan ainakin viisi henkilöä, joista yksi on sivullinen. Alun perin haavoittuneita oli kolme, mutta kaksi henkilöä on heidän lisäkseen hakeutunut myöhemmin sairaalahoitoon.

Kaikkien haavoittuneiden tila on poliisin mukaan vakaa. Välikohtaus sattui alkuillasta torilla, jossa oli paljon väkeä. Useita kymmeniä ihmisiä oli vaarassa ammuskelussa. Myös viereisellä kävelykadulla sijaitsevan kesäravintolan asiakkaat olivat vaarassa, koska luoti sujahti terassin yli tavaratalon ikkunaan. Poliisi jatkaa kuulusteluja ja tapauksen tutkimista.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme