Mainos
Mainos

Mikko Laaksosen tapaus syyteharkintaan

Korkeimman oikeuden edustalla eilen ammuskelleen Mikko Laaksosen tapaus menee syyttäjän harkittavaksi. Verohallituksen entinen pääjohtaja ampui haulikolla ilmaan protestiksi KKO:ta vastaan.

Poliisi tutkii juttua varomattomana aseenkäsittelynä, ampuma-aserikoksena ja aseella ampumisena kaupungissa. Selvitettävänä on vielä sekin, onko ase luvallinen vai ei. Kyseessä on rikos siinäkin tapauksessa, että Laaksosella on aseenkantolupa, poliisi toteaa.

Ase ja patruunat on takavarikoitu. Poliisi kuulusteli Laaksosta eilen, mutta hänet päästettiin vapaaksi vielä samana päivänä. Laaksosen protesti oli kotiväen ja erään toimittajan kautta tullut etukäteen poliisin tietoon. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Laaksonen katsoo kärsineensä vääryyttä Korkeimman oikeuden taholta mm. siksi, että hänet erotettiin aikoinaan virastaan Salora-oikeudenkäyntien yhteydessä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme