Mainos
Mainos

Miljoonaperijä Niklas Herlin haukkuu isänsä ihmishirviöksi

Miljoonaperijä Uusi Suomi -verkkolehden kustantaja Niklas Herlin haukkuu isänsä harvinaisen suorasanaisesti verkkolehtensä blogikirjoituksessa.

Niklas Herlinin isästä, teollisuusmoguli Pekka Herlinistä, julkaistaan huomenna elämäkertateos. Se on saanut pojan pohtimaan vaikeaa isäsuhdettaan.

Näin Herlin kirjoittaa kolumnissaan:

- Ihmisenä isäni oli kusipää, ihmishirviö, pahinta laatua oleva sika, joka olisi pitänyt steriloida hyvissä ajoin. On yhteiskunnallisesti vaarallista, kun hulluimmat levittävät sairaita geenejään.

Niklas Herlin kertoo kieltäytyneensä kommentoimasta mitään isänsä elämäkertaan, sillä hänellä ei omien sanojensa mukaan ole miehestä mitään hyvää sanottavaa.

- Pekka Herlin lötisi jotakin perheyrityksen merkityksestä, mutta hänellä ei ollut minkäänlaisia perhearvoja. Koska hän oli yleensä humalassa, hän halveksui sukulaisiaan humalassa. Harvoina selvinä hetkinään hän halveksui sukulaisia, minut mukaan lukien, ihan selvään päähän. Sukulaisiaankin enemmän isäni inhosi naapureita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme