Mainos
Mainos

Ministereistä tulee kuntomannekiineja

Sohvaperunasuomalaisten on tarkoitus ottaa hallituksen ministereistä syksyn mittaan mallia, kun ministerit ryhtyvät koko kansalle kuntomannekiineiksi.

Hallitus on päättänyt, että jokaisen ministerin terveys ja elämäntavat arvioidaan työterveyshuollossa ja tuloksista kerrotaan myöhemmin. Tarkoituksena on olla esimerkkinä ja kannustaa kaikkia suomalaisia huolehtimaan terveydestään, peruspalveluministeri Paula Risikko (kok.) kertoo.

Ministerit saivat iltakoulussaan aloituspaketin, jossa oli muun muassa sykemittari, hyppynaru ja senttimittari vyötärölle.

Osallistuminen hallituskauden loppuun saakka kestävään kampanjaan on ministereille vapaaehtoista, mutta sitovaa. Kampanjaan ei kuulu tavallisuudesta poikkeavia kunto-ohjelmia, vaan kaikki toiminta on sellaista, johon jokainen muukin Suomen kansalainen voisi osallistua.

Risikko myönsi, että ministereissä on hyvin erikuntoista porukkaa, maratonin juosseista alkaen. Tarkoituksena onkin, että terveysohjelman myötä jokainen ministeri tarkastelisi omia elämäntapojaan - esimerkiksi painoaan, liikuntaa, työn ja perheen yhteensovittamista - ja miettisi niiden terveellisyyttä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme