Mainos
Mainos

Ministeri Hyssälä: Köyhyys on turvallisuuskysymys

Hyssälän mukaan parasta syrjäytymisen torjuntaa on yhteiskuntapolitiikka, joka perustuu laaja-alaiselle sosiaaliselle vastuulle.

Peruspalveluministeri Liisa Hyssälän mukaan köyhyyden ja syrjäytymisen kysymykset ovat olennainen osa yhteiskunnan yhtenäisyyttä ja turvallisuutta.

Yhtenäisempi yhteiskunta on turvallisempi, Hyssälä linjasi Tampereella tänään alkaneessa köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisessa kokouksessa.

Köyhyyden ja syrjäytymisen torjunnassa on Hyssälän mielestä kysymys perustavaa laatua olevista ihmisoikeuksista.

- Kyse on kaikkien yhtäläisestä oikeudesta tulla osalliseksi yhteiskunnan kehityksen tuomista hedelmistä, hän toteaa.

Hyssälän mukaan parasta syrjäytymisen torjuntaa on yhteiskuntapolitiikka, joka perustuu laaja-alaiselle sosiaaliselle vastuulle.

Tampereella alkanut köyhyyden ja syrjäytymisen ongelmia pohtiva kokous on yksi Suomen EU-puheenjohtajakaudella järjestettävistä sosiaalipolitiikkaa käsittelevistä tapahtumista. Kokoukseen osallistuu muun muassa EU:n ja sen jäsenvaltioiden virkamiehiä ja poliittisia päättäjiä sekä järjestöjen edustajia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot