Mainos
Mainos

Autoturmassa ollut Räsänen jatkotutkimuksiin Töölön sairaalaan

Ministeri Päivi Räsänen siirretään Kotkan keskussairaalasta jatkotutkimuksiin Töölön sairaalaan Helsinkiin. Hän joutui aamulla onnettomuuteen Virolahdella.  

Vammojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa. Erityisavustaja Sonja Falkin mukaan kyse ei kuitenkaan ole kiireellisestä siirrosta Helsinkiin.  

Tiedotussekaannuksen takia sisäministeriö ilmoitti aiemmin Räsäsen voivan hyvin ja jatkavan päiväänsä normaalin aikataulunsa mukaisesti.  

Ministerin autonkuljettajan ohjaama auto oli menossa valtatie 7:ää Vaalimaan suuntaan, kun Miehikkäläntien risteyksessä tuli kärkikolmion takaa sen eteen henkilöauto. Sen kuljettajan oli poliisin mukaan tarkoitus ajaa valtatien yli.  

Ministerin auto törmäsi henkilöauton takakulmaan. Ministeri Räsänen istui auton takapenkillä oikealla puolella.  

Loukkaantuneet kolme henkilöä vietiin jatkotutkimuksiin. Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Myös kuljettajien ajo-oikeudet olivat kunnossa. Tien pinta oli poliisin mukaan liukas ja sohjoinen.  

Henkilöautot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin, ja ne jouduttiin hinaamaan pois paikalta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme