Mainos
Mainos

Ministerien tv-luvat kunnossa

Viestintävirasto on linjannut, että tiedon tv-ilmoituksen voimassaolosta saa luovuttaa. Sen sijaan tiedot maksujen mahdollisista viivästyksistä ja tv:n maksuttomasta katselusta ovat salassa pidettäviä.

Viestintäviraston antaman selvityksen mukaan kaikilla ministereillä on voimassaoleva tv-lupa. Kaikilla ministereillä tai heidän puolisoillaan on ollut tv-lupa jo runsaasti ennen ministeriaikoja.

Viraston linjauksen mukaan tv:n käyttäjärekisteristä voidaan luovuttaa tieto siitä, onko henkilöllä voimassaoleva tv-ilmoitus, milloin se on tehty ja onko ilmoituksen voimassaolo päättynyt.

Sen sijaan tiedot ihmisten maksukäyttäytymisestä ja mahdollisista maksuviivästyksistä ovat salassa pidettäviä. Myös tiedot mahdollisesta tv:n ilmoituksettomasta käytöstä ja sen seuraamuksista ovat salaisia.

Viime viikolla STT tiedusteli tv-lupatietoja viestintävirastosta julkisuuslakiin vedoten. Virastosta ilmoitettiin tuolloin puhelimessa, että tietoja annetaan vain viranomaisille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot