Mainos
Mainos

Ministeriryhmä: Lapsiasiavaltuutettu Jyväskylään

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva lapsiasiavaltuutettu aloittaa toimintansa syyskuun alussa. Lapsivaltuutetun toimipaikkaa ollaan sijoittamassa Jyväskylään.

Lapsiasiavaltuutetun toimistoa ollaan sijoittamassa Jyväskylään. Hallinnon ja aluekehityksen ministerityöryhmä puolsi torstaina valtuutetun toimiston sijoittamista Jyväskylään peruspalveluministeri Liisa Hyssälän (kesk.) esityksen mukaisesti.

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva lapsiasiavaltuutettu aloittaa toimintansa syyskuun alussa.

Lapsiasiavaltuutetun tehtävänä on edistää lasten oikeuksia ja etuja hallinnossa, lainsäädännössä ja yhteiskuntapolitiikassa. Valtuutettu voi antaa myös suosituksia, ohjeita ja neuvoja lasten aseman ja oikeuksien parantamiseksi. Sen sijaan yksittäistapauksiin liittyvää ratkaisuvaltaa lapsiasiavaltuutetulla ei ole.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot