Mainos
Mainos

Missä kunnossa puoluejohtajat ovat? Huippukuntoisen Stubbin vastaus yllätti

MTV:n pääministeritentin lopuksi puoluejohtajilta tiedusteltiin heidän terveydentilaansa ja sitoutuneisuutta pääministerin tehtävään.

Jyrki Katainen jätti pääministeripestinsä kesken hallituskauden siirtyen Euroopan unionin komissaariksi. Kaikkien neljän suuren puolueen puheenjohtajat vakuuttivat MTV:n tentissä sitoutuvansa tehtävään, jos heidät valitaan pääministeriksi. Samalla tiedusteltiin myös puoluejohtajien terveydentilaa.

– Hyvä terveydentila ja sitoudun, SDP:n Antti Rinne sanoi.

– Hyvä terveydentila ja ilman muuta sitoudun, keskustan Juha Sipilä komppasi.

Sen sijaan huippukuntoiseksi tiedetyn kokoomuksen Alexander Stubbin vähättelevä vastaus nosti hymyn sekä studioyleisön että Stubbin huulille.

– Ihan hyvässä kunnossa ja sitoudun, Stubb sanoi naureskellen.

Stubb on julkisuudessa kertonut usein urheiluharrastuksestaan. Hän on muun muassa suorittanut triathlonin Ironman-matkan alle kymmeneen tuntiin. Kisassa uidaan 3,8 kilometriä, pyöräillään 180 km ja lopuksi juostaan 42 kilometrin mittainen maraton.

– Toimintakykyinen ja pysyn aina sanojeni takana eli kyllä, perussuomalaisten Timo Soini vastasi terveydentilaansa ja sitoutuneisuutta koskeviin kysymyksiin.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme