Mainos
Mainos

Missä on tamperelainen Jani? Ollut kateissa lauantaista lähtien

Tamperelaiseen Jani Vikstedtiin ei ole saatu yhteyttä jouluaatonaaton jälkeen. Poliisi pyytää nyt havaintoja kadonneesta.

Vikstedt poistui kotoaan Tampereen Peltolammilta Terhokujalta viime viikon torstaina eli tämän kuun 21. päivä. Hän oli vielä lauantaina puhelinyhteydessä omaisiinsa, mutta sen jälkeen häneen ei ole saatu mitään yhteyttä, eikä hänen olinpaikastaan ole tietoa.

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja Vikstedtistä. Vikstedt on 188 senttiä pitkä, hänellä on tummat lyhyet hiukset ja hän on tanakka. Viksteditllä on mahdollisesti päällään oranssi pusakkamallinen toppatakki, farkut ja valkoiset tennistossut.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot lähimmälle poliisille tai Sisä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0800 90022 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Juttua muokattu 29.12. kello 14.59: Kadonneen kuva poistettu. Poliisi tiedottaa miehen löytyneen. Tapaukseen ei liity rikosta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme