Mainos
Mainos

Misukka vetämään huippuyliopistohanketta

Elokuussa 2009 käynnistyvään uuteen yliopistoon on tarkoitus yhdistää Helsingin kauppakorkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu.

Innovaatioyliopistohankkeelle on asetettu johtoryhmä. Opetusministeri Sari Sarkomaan (kok.) asettaman ryhmän puheenjohtajana toimii valtiosihteeri Heljä Misukka. Ryhmä ohjaa innovaatioyliopistoprojektia.

Uuteen yliopistoon on tarkoitus yhdistää Helsingin kauppakorkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu. Tavoitteena on kansainvälisesti kilpailukykyinen huippuyliopisto. Uusi yliopisto on tarkoitus käynnistää elokuussa 2009.

Johtoryhmää tukee valmisteluryhmä, jonka puheenjohtajana toimii Anita Lehikoinen opetusministeriöstä. Valmisteluryhmä laatii syyskuun aikana johtoryhmälle esityksen innovaatioyliopistohankkeen toteuttamisesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot