Mainos
Mainos

Mitä uudet Jackpot-juontajat tekisivät miljoonapotilla?

Uuden monikansallisen Eurojackpot-pelin juontajat on valittu. Suomen arvontoja juontavat ensi viikon perjantaista lähtien 29-vuotias Niina Kainulainen ja 27-vuotias Jari Hankela.

Hankela on kerännyt esiintymiskokemusta muun muassa teatterilavoilta ja imitointikeikoilta, Kainulainen on puolestaan ammatiltaan tanssija. Tällä hetkellä Kainulainen toimii tuotantoassistenttina konsertteja tuottavassa yrityksessä, Hankela taas opiskelee elokuvien kuvausta ja leikkausta ammattikorkeakoulussa.

Molemmat tekisivät parhaimmillaan kymmeniin miljooniin euroihin kohoavilla poteilla samoja asioita, joista yleensäkin unelmoidaan. Hankela sijoittaisi rahaa muun muassa asuntoon, matkusteluun, moottoripyörään ja antaisi osan perheelleen. Lisäksi hän tekisi ystävänsä kanssa kokopitkän elokuvan.

Hankela taas on ehtinyt sijoittaa voittorahat mielessään jo moneen kertaan. Suurin osa menisi säästöön ja sijoituksiin, mutta ihan ensimmäiseksi hän veisi perheensä ja ystävänsä matkalle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme