Mainos
Mainos

Miten kiusaamiseen pitää puuttua? - näin vastaavat MTV3:n lukijat

MTV3 Uutiset kertoi tänään aikaisemmin, että nuoret ja lapset ovat ajoittain masentuneita ja kiusaamista esiintyy edelleen. Mannerheimin Lastensuojeluliiton mukaan lapsia ja nuoria huolestutti viime vuonna esimerkiksi kiusaaminen, masentuminen ja yksinäisyys.

MTV3 Uutisten lukijoiden mukaan kiusaamisongelmaan on puututtava. Erään lukijan mukaan uuden tasavallan presidentin on otettava ykköstehtäväkseen kiusaamisen kitkemisen. Toisen lukijan mielestä myös vanhemmilla ja opettajilla on suuri vastuu.

– Opettajien ja vanhempien on otettava tuossa asiassa itseään niskasta kiinni ja annettava kunnon rajat lapsille, lukija kirjoittaa.

Erään lukijan mukaan kunnon kuri on kiusaamisen estämisen perusta.

– Kunnon kuri pitää olla niin kotona kuin koulussa. Jos lapsi kiusaa muita, vanhempien tehtävä on lopettaa se, lukija kertoo.

Hän toivoo myös, että lapsella olisi harrasteita ja sosiaalisia suhteita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot