Mainos
Mainos

Miten MM-fanit ovat osanneet käyttäytyä?

Jääkiekon MM-kisat ovat jo hyvässä vauhdissa Helsingissä sekä Tukholmassa. Kisat näkyvät luonnollisesti myös poliisin toiminnassa lisääntyvinä työtehtävinä.

Ylikomisario Juha Hakola Helsingin poliisista sanoo, että lätkäfanit ovat pääsääntöisesti käyttäytyneet hyvin ja ilman suurempia järjestyshäiriöitä, mutta myös ongelmatapauksia on ollut. Näpistystapauksista ei ole juurikaan raportoitu.

- Sanotaan näin, että lätkäfanit ovat olleet hyvällä jalalla liikkeellä. Mutta joitakin päihtymistapauksia on ollut. Se on kuitenkin selvä, kun on tavallista enemmän väkeä, niin myös työtehtäviä on silloin normaalia enemmän, Hakola kertoo.

Poliisi onkin varautunut lätkäfaneihin lisämiehityksellä.

Poliisi saa olla seuraavan kerran valppaana tänä iltana, kun Suomi kohtaa alkusarjan ottelussaan Sveitsin. Sveitsiläisfaneja on saapunut Suomeen Sveitsin joukkueen team hostin Esa Sirenin mukaan noin 250-300.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme