Mainos
Mainos

MLL: Eeva Kuuskoski saa jatkaa virassaan

Liiton pääsihteerin Eeva Kuuskosken asemaa harkitaan uudelleen, kun nähdään, jääkö hovioikeuden antama pahoinpitelytuomio voimaan vai jatkuuko asian käsittely korkeimmassa oikeudessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton liittohallitus on päättänyt tänään, että Eeva Kuuskoski saa jatkaa järjestön pääsihteerinä.

Pääsihteerin toimenkuvaa tullaan kuitenkin tarkistamaan. Siitä, mitä tarkistaminen käytännössä tarkoittaa, ei vielä kerrottu.

Liittohallituksen puheenjohtaja Tuula Tamminen korostaa, että Kuuskoski nauttii liittohallituksen täyttä luottamusta. Kuuskosken asemaa harkitaan uudelleen, jos korkein oikeus ei myönnä valituslupaa.

Helsingin hovioikeus katsoi kaksi viikkoa sitten, että Kuuskoski tönäisi liiton lapsiasiamiestä Helena Molanderia vuonna 2004. Kuuskoski tuomittiin sakkoihin ja korvauksiin. Molander ei ole enää MLL:n palveluksessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme