Mainos
Mainos

Monet ruokakaupat auki pyhäinpäivänä – alkot kiinni

Tänään vietetään pyhäinpäivää, jolloin on perinteisesti muistettu kuolleita läheisiä. Monet seurakunnat järjestävät iltajumalanpalveluksia, joissa muistellaan vuoden aikana kuolleita seurakuntalaisia.

Pyhäpäivä näkyy myös jossain määrin julkisessa liikenteessä ja kauppojen aukioloissa. Matkahuollon mukaan bussiliikenteessä on monia muutoksia, ja Helsingin seudun liikenteessä ajetaan sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Ruokakaupat pitävät ovensa pitkälti auki, mutta valtion Alko-alkoholimyymälät on suljettu.

Matkahuollon mukaan bussiliikenteen aikatauluissa on pyhäinpäivänä monia muutoksia. Poikkeukset kannattaa tarkistaa Matkahuollon verkkosivujen aikatauluhausta.

VR:n kaukoliikenteessä ei ole pyhäinpäivän takia poikkeusaikataulua. Helsingin seudun liikenteessä liikennöidään sunnuntaiaikataulujen mukaisesti.

Ruokakaupoista Lidlin kaupat ja HOK-Elannon S-marketit ovat pyhäinpäivänä auki. K-Ryhmästä kerrotaan, että K-kaupat ovat auki pääsääntöisesti, mutta kauppakohtainen aukiolo kannattaa tarkistaa erikseen verkkosivuilta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme