Mainos
Mainos

Moni kunta luopunut kotihoidontuen kuntalisästä

Talousvaikeudet ovat saaneet monet kunnat luopumaan kotihoidontuen kuntalisästä.

Osa kunnista on luopunut kuntalisästä puhtaasti taloudellisista syistä, osa katsoo, että kuntalisällä ei ole ollut työllistävää tai päivähoitoa merkittävästi vähentävää vaikutusta.

Viime syksynä kuntalisän lakkauttaminen oli suurennuslasin alla monessa kunnassa, suurin osa lakkauttamista harkinneista kuitenkin jatkoi lisän maksua.

Jyväskylä ja ja Tampere lakkauttivat tuen kokonaan, Rovaniemi ja Oulu kiristivät ehtoja, Ivalo, Naantali, Pori ja Kittilä säilyttivät tuen pitkän väännön jälkeen.

Vielä pari vuotta sitten lähes sata kuntaa maksoi kuntalisää, jonka suuruus vaihteli viidestäkymmenestä eurosta jopa neljään sataan euroon. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot