Mainos
Mainos

Monilta lentomatkustajilta vielä matkatavarat saamatta

Osa Helsinki-Vantaan lentoasemalle eilen ja tänään saapuneista matkustajista saa edelleen odottaa matkatavaroitaan. Finnair kertoo purkavansa lumimyrskyn aiheuttamaa matkatavarasumaa lisämiehityksen voimin. Myös muilla lentoyhtiöillä on ollut ongelmia tavaroiden toimittamisessa.

Lentoyhtiöt peruuttivat eilen lähes 30 lentoa. Lentoliikennettä hidasti kova ja puuskittainen tuuli, jonka takia Helsinki-Vantaan kolmesta kiitoradasta voitiin käyttää ajoittain vain yhtä. Useita lentoja ohjattiin varakentälle, ja kaikkiaan lähes 200 lentoa myöhästyi aikataulustaan. Matkatavaroiden kuormausta häiritsi voimakas lumisade.

Finavian mukaan lentoliikenne on palaamassa hiljalleen normaaliksi. Osa koneista on kuitenkin edelleen myöhässä, ja joitakin lentoja on peruutettu.

Lentoyhtiöt tiedottavat omille matkustajilleen mahdollisista lentojen peruuntumisista ja myöhästymisistä sekä matkatavaroiden toimituksista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme