Mainos
Mainos

Mönkäre: Valtion myyntivoittoja koulutukseen

Sosiaali- ja terveysministeri Sinikka Mönkäre ohjaisi osan valtionyhtiöiden myyntituloista työttömien teknologiakoulutukseen.

Ministeri Mönkäre ehdottaa, että valtionyhtiöiden myynnistä saatavia tuloja alettaisiin käyttää tietotekniikka-alan työttömien uudelleenkoulutukseen. Mönkäreen mukaan erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon teknologia tarvitsee nyt kehittäjiä, jotta palvelujen tuottavuutta, laatua ja tehokkuutta voidaan parantaa. Yhtenä kehittämisen kohteena Mönkäre mainitsi sähköisen sairauskertomuksen, jonka toteuttaminen on kangerrellut vuosia.

Myös vanhustenhuoltoon tarvitaan Mönkäreen mielestä käyttäjäystävällisiä uuden teknologian sovellutuksia. Mönkäre totesi, että valtio on juuri saanut merkittävät myyntituotot Kone-Partek -järjestelyistä.

-Näitä kertaluontoisia tuloja tulee käyttää uusien työpaikkojen ja talouskasvun edistämiseen, sanoi Mönkäre.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot