Mainos
Mainos

Moottorikelkka vajosi jäihin - mies hukkui

Moottorikelkkailija hukkui ajettuaan sulaan Pellon Kaarneskoskella Lapissa. Paikkakuntalainen 53-vuotias mies löydettiin hukkuneena aamupäivällä.

Mies oli lähtenyt kelkalla omalle mökilleen ystävänsä luota viime yönä noin kolmen aikaan. Kun mies ei aamulla ollut mökillään, ystävä lähti etsimään häntä.

Mies löysi kaverinsa ruumiin Kaarneskosken voimalaitoksen alapuolelta.

Tornionlaakson poliisi kertoo, että kelkkahaalarit ja kypärä kannattivat hukkunutta veden pinnalla siten, että hänet saatiin vedettyä maihin. Miehen moottorikelkka oli vajonnut pohjaan. Onnettomuuspaikalla vettä on neljästä kuuteen metriä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Pilkkijäkin jäihin

Heikot kevätjäät pettivät pilkkijän alla Reisjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla aamupäivällä. Palokunta pelasti miehen.

Palopäällikkö Teuvo Nyman kertoi, että hän sai viime hetkellä otteen miehestä, josta näkyi pinnalla enää vain nenä. Palokunta pääsi pilkkijän vierelle työntämällä avannolle veneen, joka sattumoisin oli lähirannalla. Pelastusköyteen mies ei enää kyennyt tarttumaan.

Pilkkijällä ei ollut pelastusliivejä saati jäänaskaleita. Mies oli tajuissaan, kun hänet vietiin paikalliseen terveyskeskukseen tutkittavaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme