Mainos
Mainos

Moottoripyöräilijä keuli ympäri Kuopion keskustassa

Kovaa vauhtia keula pystyssä ajanut moottoripyöräilijä kaatui eilen Kuopion keskustassa. Tapahtuman aikaan liikkeellä oli paljon ihmisiä, mutta loukkaantumisilta vältyttiin.

Kauppakadulla kävelleet ihmiset kertoivat Kuopion poliisin partiolle, nähneensä, kun moottoripyöräilijä oli ajanut sataman suunnasta kaupunkiin päin. Hetken hiljaa ajettuaan hän oli kiihdyttänyt voimakkaasti ja nostanut keulan ilmaan.

Tämän jälkeen pyörä oli pyörähtänyt ympäri, osunut katukivetykseen ja liukunut jalkakäytävän yli vastapäisen talon seinään. Pyöräilijä ei loukkaantunut, mutta moottoripyörä vahingoittui.

– Oli hyvä tuuri, kun moottoripyörä ei karannut ihmisten joukkoon, sanoo rikosylikonstaapeli Esa Pekkarinen Kuopion poliisista.

24-vuotiasta, vieraspaikkakuntalaista keulijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Heinäkuussa Kuopion keskustassa kuoli moottoripyöräilijä, joka oli kaatunut keuliessaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme