Mainos
Mainos

Moottoripyöräilijä kuoli paetessaan poliisia Helsingissä

Moottoripyörän kuljettaja on menehtynyt törmättyään moottoripyörällä kanttikiveen ja suistuttuaan ulos tieltä Helsingissä. Onnettomuus tapahtui Helsingin Malmilla Latokartanontiellä.

Moottoripyörä ajoi huomattavaa ylinopeutta. Tapahtuma sai alkunsa, kun poliisin moottoripyöräpartio pyrki pysäyttämään ylinopeutta ajaneen moottoripyöräilijän Pihlajamäessä.

Moottoripyöräilijä kiihdytti tällöin välittömästi kohti Malmia. Hän ajoi useita teitä pitkin. Hänen ajamaansa ylinopeuteen poliisi ei ota vielä kantaa, mutta ylinopeuden kerrotaan olleen huomattavaa.

Poliisipartio seurasi ajoneuvoa ja pyrki pysäyttämään sen, mutta ei onnistunut siinä.

Lopulta moottoripyörä suistui ulos Malmilla. Kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla.

Päivystävä komisario Jarkko Lehtinen kertoo MTV3 Uutisille, että tutkimukset tapahtumapaikalla ovat päättyneet, mutta tapauksen tutkinta on vasta aluillaan.

Onnettomuutta tutkivat Itä-Uudenmaan poliisilaitos sekä Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta, sillä Helsingin poliisilaitos on ollut osallisena onnettomuudessa.

Lehtisen mukaan vielä ei voida ottaa kantaa rikosnimikkeisiin eikä tarkkoihin nopeuksiin. Uhrin henkilöllisyys varmistuu yön aikana. Hänen ikäänsä tai sukupuoltaan ei vielä kerrota julkisuuteen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme