Mainos
Mainos

Motoristi törmäsi köyteen – poliisi tutkii kuolemantuottamuksena

Poliisi tutkii Laukaan lauantaista moottoripyöräonnettomuutta kuolemantuottamuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 16-vuotias nuorukainen kuoli, kun hän ajoi kevytmoottoripyörällä kävelysillalla ja törmäsi sillan yli viritettyyn köyteen.

Köyttä käytettiin matkailuryhmän seikkailutehtävässä. Yksi ryhmän jäsenistä oli parhaillaan laskeutumassa sillä. Kävelysilta ylittää Kuusaan kanavasulun.

Keski-Suomen poliisin mukaan rikostutkinnan kynnys ylittyy. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole vielä varmuutta siitä, montako henkilöä on syytä epäillä rikoksesta. Myös rikosnimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä.

Seikkailumatkoja järjestävä paikallinen yritys on jättänyt köysitehtävän pois ohjelmistosta ainakin tämän viikon ajaksi. Yrityksestä kerrotaan, että siltaan kiinnitetyllä köydellä on laskeuduttu jo vuosien ajan, eikä onnettomuuksia ole aiemmin sattunut.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme