Mainos
Mainos

MTK:n Härmälä suojelee maatalousrahoja

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n puheenjohtaja Esa Härmälä varoittaa hallitusta puuttumasta maatalouden kehittämisrahoihin ensi vuoden budjetissa.

Härmälä sanoo Forssan Lehden haastattelussa, että kehittämisrahojen käyttäminen muuhun kuin niiden alkuperäiseen tarkoitukseen tulisi rajusti poliitikkoja vastaan Etelä-Suomen maaseudulla.

Hallitus on päättänyt selvittää, voitaisiinko maatilatalouden kehittämisrahaston eli Makeran varoilla kattaa osittain maatalouden budjettimenoja. Härmälän mielestä edessä on katastrofi, jos jotain tällaista mennään tekemään.

Härmälä sanoo, että puolueet ovat saaneet toistaiseksi olla paljolti rauhassa arvostelulta, koska maatalousministerinä on puolueisiin sitoutumaton Kalevi Hemilä. Jos kehittämisrahoja rokotetaan, ei Hemilän epäpoliittisuuskaan enää säästä puolueita, Härmälä varoittaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme