Mainos
Mainos

MTV avasi uuden ajanvietemaailman Internetiin

MTV3 Internet avasi tänään uuden peli- ja ajanvietemaailman Internetiin. Funplanet-niminen kokonaisuus sisältää lukuisia pelejä, tietokilpailuja ja muuta viihdettä kaikenikäisille Internetissä surffailijoille.

Kyseessä on ainutlaatuinen kokonaisuus kilpailuja ja palkintoja, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty. Palvelu myös uudistuu jatkuvasti, sillä siihen liitetään miltei viiikoittain uusia pelejä ja tietokilpailuja.

Funplanet (www.funplanet.com/fi) on toteutettu MTV3 Internetin ja ruotsalaisen Bonnier Onlinen yhteistyönä. Se on osa MTV:n ja Bonnier Onlinen suunnitelmaa kokeilla erilaisia yhteistyömuotoja uuden median saralla. Yhtiöiden ensimmäinen yhteinen projekti Internetissä oli viime syyskuussa avattu Lasten Tivoli (www.mtv3.fi/lastentivoli).

Funplanet on jo toiminnassa Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Suomen jälkeen palvelu on tarkoitus avata Tanskassa ja Norjassa.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme