Mainos
Mainos

MTV järjestää Suomen suurimmat etkot itsenäisyyspäivän aattona – koko illan suora tv-lähetys

MTV ja Mediahub Helsinki juhlistavat satavuotiaan Suomen juhlavuotta järjestämällä Suomen suurimmat etkot itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2017.

Suomen suurimpia etkoja juhlitaan koko illan kestävässä suorassa tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla. Asia julkistettiin tänään SuomiAreenalla.

Tiedotteen mukaan gaalaillassa ja suorassa tv-lähetyksessä nähdään viihdetähtiä ja uutishuoneen tutuimpia kasvoja. 

– Suomen suurimmat etkot on MTV:n ja Mediahubin yhteinen teko satavuotiaalle Suomelle. Lähetyksessä pääsemme seuraamaan, miten juhlavuoden huipennus käynnistyy ja Suomen syntymäpäivää juhlitaan ympäri maailmaa, kertoo MTV Uutisten päätoimittaja ja Mediahubin toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Mukana gaalaillassa ja suorassa tv-lähetyksessä ovat kumppaneina Alko, Elisa, Finnair, Lidl ja UPM. Lähetyksessä nähdään, miten kumppanitahot ovat juhlistaneet satavuotiasta Suomea merkkivuoden aikana ja millaisia tekoja kumppanit ovat Suomelle ja suomalaisille tehneet. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme