Mainos
Mainos

MTV Karkkilan onnettomuuspaikalla: ”Henkilöauto on aivan rusinana"

Tänään iltapäivällä Karkkilassa sattuneessa bussin ja henkilöauton nokkakolarissa kuoli yksi ihminen ja 18 loukkaantui. MTV uutisten kuvaaja Timo Hämäläinen on paikan päällä Karkkilassa. 


Hämäläisen mukaan bussia päin törmännyt henkilöauto kärsi kolarissa pahoja vaurioita.

– Kaatunutta bussia vedetään juuri ojasta ja vieressä on hinausauto, jonka lavalla on henkilöauto. Se on aivan rusinana, Hämäläinen kuvailee ruttaantunutta ajoneuvoa.

Eläkeläisryhmää kuljettanut bussi suistui onnettomuudessa ojaan, mutta säilyi pääosin kunnossa.

– Bussin etuosa on aivan vaurioitunut, mutta muuten se näyttää ehjältä. Vaikuttaa siltä, että henkilöauto on ajanut suoraan bussia päin. Etuosa on aivan auki, ei enää peltejä jäljellä.

Tahallaan päin bussia?

Helsingin Sanomien mukaan eläkeläisryhmän opas sanoi, että vaikutti siltä, että henkilöauto törmäsi tahallaan päin bussia. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa ja jatkaa turman tutkintaa.


Turmassa loukkaantuneita on kuljetettu useisiin eri sairaaloihin Uudellamaalla. Vakavimmin loukkaantuneet on kuljetettu Töölön sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

– Töölön tapaturma-asemalle tuotiin kolme potilasta onnettomuuden jälkeen. Ei hengenvaarallisia vammoja, lähinnä ruhjeita. Kukaan näistä kolmesta ei ole tarvinnut leikkaushoitoa. Säikähdyksellä selvittiin, sairaalan viestintäpäällikkö Paavo Holi kertoo.

Liikenneviraston mukaan onnettomuuspaikan raivaustyö on ohi ja liikenne 2-tiellä sujuu normaaliin tapaan. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme