Mainos
Mainos

MTV:n 50-vuotisjuhlat Helsingin Messukeskuksessa

Messukeskukseen oli kutsuttu satoja vieraita politiikan, talouden ja kulttuurin huipulta. Mukana oli myös yhteistyökumppaneita ja televisiontekijöitä vuosien varrelta.

Helsingin messukeskuksessa on juhlittu 50-vuotiasta MTV:tä. 50-vuotisjuhliin kutsuttiin tuhatkunta vierasta elinkeinoelämän, politiikan ja kulttuurin aloilta.

MTV on yksi Euroopan vanhimmista kaupallisista tv-yhtiöistä. Sillä on vahva asema suomalaisessa mediakentässä; se on Suomen katsotuin kaupalinen televisiokanava. MTV3-kanava tavoittaa joka päivä noin kolme miljoonaa katsojaa ja joka viikko yli neljä miljoonaa katsojaa.

MTV3 sai alkunsa vuonna 1957 perustetusta OY Mainos-TV-Reklam AB:sta. Se esitti ohjelmistoaan alunperin YLE:n televisiokanvilla. Vuonna 1982 yrityksen nimi muuttui MTV Oy:ksi ja vuonna 1985 perustettiin Kolmoskanava, jolla MTV3 aloitti vuonna 1993 omana valtakunnallisena televisiokanavanaan.

Vuonna 1998 MTV Oy siirtyi osaksi Alma Media Oyj:tä. Keväällä 2005 yhtiön omistus siirtyi Alma Medialta ruotsalaisille Bonnier AB:lle ja Proventus Industrier AB:lle, jotka omistavat yhtiön Nordic Broadcasting Oy -yhteisyrityksensä kautta.

Nykyisin MTV3-kanava on osa MTV Oy:n MTV Mediaa, jonka muita kanavia ovat Subtv ja Radio Nova sekä maksutv-kanavapaketti, johon kuuluvat MTV3 MAX, MTV3 Fakta, Subtv Leffa ja Subtv Juniori.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme