Mainos
Mainos

VIDEO: MTV:n ja Ylen aamujuontajat kehuvat toisiaan: "Tässähän alkaa punastuttaa"

Karisma täytti Huomenta Suomen studion tänään, kun Yleisradion Aamu-tv:n juontaja Nicklas Wancke ja MTV:n Huomenta Suomen juontaja Jesse Kamras kehuivat toisiaan kilpaa.

Wancke kertoi ottaneensa mielihyvin vastaan Huomenta Suomen haasteen kehumiskilpaan.

– Tämähän on loistavaa, kun suuresti kunnioittamani kollega ottaa yhteyttä, ja pyytää Huomenta Suomeen. Onhan se mieletöntä nähdä, miten ammattitaitoiseti te teette töitä, aloitti Wancke.

Yleisradion ja MTV:n aamuohjelmia tehdään Helsingin Pasilassa vierekkäisissä rakennuksissa. Wancken mukaan aidan toiselta puolelta katsotaan MTV:n aamuohjelmaa hyvässä hengessä.

– Tämä laji, jossa sinä ja minä Jesse ollaan, on journalismin kestävyyslaji. Noustaan aikaisin ja vedetään kolme tuntia suoraa lähetystä. Jesse tekee tämän ammattitaitoisesti - hänhän oli myös Ylellä töissä ennen.

Jesse Kamras myönsi kehujen hämmentävän.

– Tässähän alkaa punastuttaa.

Kamras kehui Wanckea vuolaasti.

– Nicklas, jota arvostan suuresti, on pitkä, komea, viisas, rento ja kielitaitoinen. Silmistäsi näkee, että innostut ihmistä ja aiheista, ja otat haastateltavat huomioon.

Mistä on kyse? Miten voin itse osallistua? Katso lisätietoja täältä!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme