Mainos
Mainos

MTV:n kysely: Perussuomalaiset katsovat median kohtelevan heitä selvästi muita kriittisemmin

Perussuomalaiset kokevat, että tiedotusvälineet kohtelevat heitä muita puolueita paljon kriittisimmin. Muutkaan puolueet eivät ole täysin tyytyväisiä saamaansa julkisuuteen.

Peräti 97 prosenttia Perussuomalaisten piirihallitusten jäsenistä kokee, että puoluetta kohdellaan mediassa joko selvästi tai tai jonkin verran kriittisimmin kuin muita puolueita, ilmenee MTV:n Corefinerilla puolueiden piirihallitusten jäsenille teettämästä kyselystä.


Muutkaan puolueet eivät ole täysin tyytyväisiä tapaan, jolla he tulevat kohdelluiksi julkisuudessa. Kuitenkin 45 prosenttia sekä kokoomuslaisista että keskustalaisista ja 32 prosenttia Sosiaalidemokraateista kokee, että heitä kohdellaan samalla tavalla kuin muitakin puolueita.

Perussuomalaisvaikuttajista vain kaksi prosenttia uskoo, että he saavat tiedotusvälineiltä tasapuolisen kohtelun.

Prosentti keskustavaikuttajista ajattelee, että heitä kohdellaan tiedotusvälineissä jonkin verran pehmeämmin kuin muita puolueita.

Yksikään puoluevaikuttaja ei uskonut, että heitä tai heidän puoluettaan kohdeltaisiin julkisuudessa selvästi muita pehmeämmin. 

Puoluehallituksen jäseniltä kysyttiin, että "Miten tiedotusvälineet ovat mielestänne kohdelleet omaa puoluettanne?” Kysely toteutettiin sähköpostissa ja siihen vastasi yli 60 prosenttia piirihallitusten jäsenistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme