Mainos
Mainos

MTV:n nettikysely: Ei "junttibändillä" voittoon

MTV:n nettikysely on herättänyt tällä kertaa epätavallisen paljon intohimoja, eikä ihme. Kysehän on euroviisuista. Kysymys kuului: "Voittaako Suomi euroviisut?" Lähes 80 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että Suomella ei ole toivoa ratsastaa voittoon Teräsbetonin siivellä.

Nimimerkki "Vanha käpy" uskoo, että suomalaisten voiton jano näissä kisoissa on jo sammutettu. "Serbia voittaa toisen kerran. Isäntämaat saavat aina paljon kohteliaisuuspisteitä, ja laulu on kaunis. Tuskin suomalaiset edes haluavat, että voittaisimme taas. Nyt se kompleksi on jo haudattu."

"Ässämies" uskoo, että hevistä on aika ajanut ohi.."Uhometalli ei ole enää pop. Esitys on ponnekas, ja siinä on kyllä tatsia. Mutta se ei taida enää riittää voittoon. Voiton vie melodisempi ja tyynitempoisempi laulu."

Nimimerkki "Tyhjiä sanoja" kaipaa sanoituksiin lisää sanomaa. "Kaikki on samaa jumputusta. Ammattiraadin pitäisi valita viisukappale. Gospel-musiikin saralta löytyisivät nykyään parhaimmat sanoitukset ja karisma, jota tämän ajan ihmiset kaipaavat ympäri maailmaa."

Nimimerkki "Metallitotuus" olettaa, että metallimiehiä löytyy euroviisujen seuraajista tarpeeksi."Euroopan metallikansa nousee taas. Puudeliosaston äänet hajoavat lukuisille esiintyjille, mutta rock-henkisten äänet keskittyvät Teräsbetonille.

Nimimerkki "Aina ei voi voittaa" on sitä mieltä, että Suomen pitäisi koettaa eri kortteja kuin aikaisemmin. "Lordi voitti erilaisuudellaan, viime vuonna niitä erilaisia oli jo niin paljon, että hukkuivat massaan. Tämän vuoden kappaleella ei ole mahdollisuuksia voittaa, se on liian samanlainen."

"Jennii" häpeää Suomen edustajaa. "Mitä he mahtoivatkaan ajatella päästäessään nahkahousuissa riehuvat purkkirusketuksesta kellertävät aikuiset miehet kirkumaan kilpaa Euroviisuihin. Hyi Suomi, häpeä! Jari Sillanpää -aikoja ikävä, silloin hävetti vähän vähemmän."

"Blondi Hesasta" uskoo Teräsbetoniin. "Miehinen kappale ja aito joiku ovat tehoavia - kaikilla kielillä."

"Sophie" on luottavainen suomen kielen suhteen. "Hienoa, että pojat vetävät Serbiassa letti heiluen ja laulavat metallitotuudesta - suomeksi! Go Finland."

"Äiti -62" ei usko, että Euroviisuväki äänestää heviä voittoon. "Viisut ovat perinteiset teinipoppipliisuviisut, joten eiköhän Lordin jälkeen lammaslauma taas määkäise tuomionsa sen mukaisesti. Teräsbetoni on silti loistava!"

"Hellu" antaa tylyn arvion Suomen ehdokkaalle. "Biisi on tylsä ja banaali ja bändi juntti."

Teräsbetoni kamppailee huomenna lauantaina finaalissa 24 kilpakumppania vastaan Belgradissa.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme