Mainos
Mainos

MTV:n toimittaja Oulussa: Räjähdys kuului kilometrien päähän

MTV:n toimittaja Ari Kettunen oli aamulla puoli yhdeksän aikoihin ulkoiluttamassa koiraansa, kun hän kuuli kaksi voimakasta räjähdysääntä. Hetken päästä selvisi, että pamaukset olivat peräisin Oulussa sijaitsevalta Nuottasaaren teollisuusalueelta, jossa tapahtui tärpättisäiliön räjähdys.

- Henkilökohtaisesti kuulin nämä kaksi räjähdystä yli neljän kilometrin päähän. Ne olivat kuin tykinlaukauksia, Kettunen kuvailee.

Kettunen arvelee, että toinen pamaus oli räjähdyksen aiheuttama kaiku.

Yksi ihminen sai räjähdyksessä surmansa ja kaksi loukkaantui vakavasti. Lisäksi kaksi ihmistä sai lievempiä vammoja. Kaikki loukkaantuneet on kuljetettu sairaalaan.

Ari Kettusen mukaan räjähdys on todennäköisesti ollut suuri, vaikka pelastuslaitos ilmoitti keskisuuresta räjähdyksestä.

Poliisipartio on parhaillaan tutkimassa räjähdyksen syytä. Pelastuslaitoksen mukaan räjähdyksestä ei ole enää vaaraa sivullisille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme