Mainos
Mainos

MTV:n yhtiörakenne muuttuu - jakautuu kahteen yhtiöön

MTV aikoo uudistaa yhtiörakennettaan jakautumalla kahteen erilliseen yhtiöön. MTV Oy jakautuu MTV Sisältöihin ja MTV Oy:hyn.

Sisältöjen vastuulla on sisältöjen tuottaminen, hankinta ja oikeuksien hallinta. MTV Oy puolestaan vastaa sisältöjen kaupallistamisesta ja jakelusta. Taustalla on ajatus yhtiörakenteen ketteröittämisestä ja muuttamisesta kustannustehokkaammaksi. 

MTV:ltä siirtyy MTV Oy:hyn 225 myynnin, hallinnon, talouden, digitaalisten palvelujen, internet- ja kuluttajaliiketoiminnan sekä markkinoinnin ja viestinnän työntekijää. Siirtyminen tapahtuu vaiheittain ja liiketoiminnoittain vuoden 2015 loppuun mennessä. MTV Sisällöt puolestaan työllistää noin 130 työntekijää, jotka työskentelevät uutis- ja ajankohtaisohjelmien sekä ohjelmahankintojen parissa.

– Uuden rakenteen avulla luomme MTV:stä yrityksen, joka kykenee aiempaa paremmin reagoimaan toimialan nopeisiin muutoksiin. Uusi rakenne mahdollistaa modernit ja joustavat työsuhteen ehdot sekä yrityksen kehittämisen ja kasvun. Uskon, että vanhoja rakenteita päivittämällä ja vahvistuvalla yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa rakennamme MTV:stä mediakentän suunnannäyttäjän”, kertoo molempien yhtiöiden toimitusjohtajana toimiva Heikki Rotko.

Ericsson perustaa MTV:n tiloihin mediakeskuksen

MTV jatkaa yrityksen rakenteiden uudistamista. Yhtenä painopisteenä on strategisten kumppanuuksien muodostaminen. Viestintäteknologiayhtiö Ericsson perustaa MTV:n tiloihin Pasilaan kansainvälisen mediakeskuksen. 

MTV:n tv-lähetystoiminnan ja -materiaalinhallinnan sekä tv-tekniikan kehitys- ja tukitoimintojen työntekijät siirtyvät Ericssonin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Muutos koskee kaikkiaan 45 henkilöä. Lisäksi Ericssonille siirtyvät uutisten ja urheilun studiot sekä OTT-palveluiden tv-tekniset järjestelmät. 

Lisäksi markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa syvennetään kumppanuuksia. MTV ja sen digitaalinen markkinointikumppani Valve perustavat yhteisyrityksen Valve Median. Valve Media ottaa kokonaisvastuun MTV:n markkinoinnin promotuotannosta sekä kanava- ja uutisgrafiikan kehittämisestä. Muutoksen yhteydessä MTV:stä siirtyy liikkeenluovutuksen myötä vanhoina työntekijöinä 10 henkilöä Valve Median työntekijöiksi. Toiminnan käynnistyessä 1.9.2014 Valve Mediassa työskentelee 35 digitaalisen tuotannon ammattilaista. MTV:n tiloissa Pasilassa toimivan yhteisyrityksen tavoitteena on kehittää yhteistyössä digitaalista markkinoinnin tuotantoa. 

Kommentoi

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot