Mainos
Mainos

MTV tavoitti sankarikuskin: Kuka tahansa meistä taksiäijistä olisi auttanut

MTV Uutiset kertoi aiemmin tänään tien päälle jääneestä perheenäidistä, jonka ritarillisesti toiminut taksikuski pelasti pinteestä. Tavoitimme esimerkillisesti tilanteessa auttaneen taksikuskin.

– Auto oli bussipysäkillä ja ilman renkaanvaihtoa tai hinaajaa se olisi siihen myös jäänyt. Kuka tahansa meistä taksiäijistä olisi auttanut kyseistä rouvaa samalla tavalla, taksikuski Matti Boelius uskoo. 

Kiitoksia on hänen mukaansa tullut myös taksi-isännältä. 

– Isäntä jo soitti ja kehui, että puuhieni ansiosta myös hän saa rinta rottingilla kuunnella kiitoksia.

Boelius kertoo taksikuskin ammatissa tulevan monenlaisia tilanteita vastaan.

– Kahta samanlaista päivää ei ole. Niihin mahtuu ajamisen lisäksi vaikkapa pyykkien ripustamista tai lumitöitä vanhusten apuna.

Kerran hän sanoo hakeneensa Porin poliisiasemalta tytön, jolta oli yön riennoissa varastettu kaikki omaisuus, ja jonka piti päästä kotiinsa Turkuun.

– Vein hänet linja-autoasemalle ja maksoin matkalipun Turkuun. Tyttö oli saman ikäinen oman lapseni kanssa ja toimin kuten toivoisin, että häntä kohdeltaisiin vieraassa kaupungissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme