Mainos
Mainos

MTV Uutislive kello 13.30: Kattilahalli valmistautuu kuumaan vaali-iltaan

MTV Uutislivessä ennakoidaan tänään illan kuumaa vaaliohjelmaa.   

MTV Uutiset järjestää tänä iltana eurovaalitentin, johon valmistaudutaan jo täydellä touhulla. Uutislivessä piipahdetaan Kattilahallin kulisseihin ja kuullaan tekijöiltä illan tarkemmasta sisällöstä.

Illan vaaliohjelmaan osallistuu vaalien kaksitoista ”kuuminta” ehdokasta. Suora keskustelu nähdään tänä iltana kello 20.05 alkaen sekä MTV3-kanavalla että MTV Uutisten nettisivuilla. 

MTV Uutislivessä puhutaan lisäksi Balkanin alueen turvakatastrofista. Tulvat ovat vaikuttaneet miljoonien ihmisten arkeen. Noin 150 000 ihmistä on jouduttu evakuoimaan ja useita on kuollut. Apua maailmalta tarvitaan.

Viranomaiset varoittavat asukkaita myös tulvien aiheuttamasta tautiepidemiariskistä. Esimerkiksi Bosniassa miljoonalla ihmisellä on ollut vaikeuksia saada puhdasta juomavettä. 

Puhelimessa on ETYJ Sarajevon varapäällikkö Nina Suomalainen, joka kertoo miten alueen ihmiset elävät arkeaan katastrofin keskellä. Studiossa Marjo Lehikoisen kanssa aiheesta keskustelee myös ulkomaantoimittaja Janne Hopsu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme