Mainos
Mainos

MTV Uutislive kello 15: Räty astui median eteen - Putin-kyselyn tulokset

MTV Uutislivessä ennakoidaan tänään Venäjän ja Ukrainan presidenttien huomista tapaamista sekä julkistetaan MTV Uutisten Putin-kyselyn tulokset.

Uutislivessä kerrotaan myös monessa kohussa olleen ministeri Laura Rädyn tuoreimmat käänteet.

Venäjän ja Ukrainan presidentit tapaavat huomenna Minskissä. MTV Uutislivessä kello 15  kuullaan muun muassa ulkoministeri Erkki Tuomiojan sekä Suomen Ukrainan-suurlähettiläs Arja Makkosen arviot tapaamisen merkityksestä.

MTV Uutislive kurkistaa myös Helsingissä pidettävään suurlähettiläskokoukseen, jossa Venäjän ja Ukrainan kriisi on ollut esillä monessa puheenvuorossa.

MTV Uutiset on kysynyt suomalaisilta mielipiteitä Venäjän presidentin Vladimir Putinin imagosta. MTV Uutislive kertoo, miten suomalaisten mielikuva Putinista on muuttunut viime aikojen tapahtumien takia. 

Suomalaisten ja venäläisten mielipiteitä Putinista analysoi studiossa markkinointi- ja imagotutkija Vaula Norrena. Kuulemme myös Suomen Moskovan suurlähettilään Hannu Himasen arvioita.

Lähetyksen juontaa Peter Nyman


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme