Mainos
Mainos

MTV Uutislive klo 15: Mistä tunnistaa lapsen mielenterveyden ongelmat?

Nobelin rauhanpalkinnon saavat tänä vuonna lasten oikeuksia ja tyttöjen koulutusta puolustaneet Malala Yousafzai ja Kailash Satyarthi.

– Palkinto antaa voimaa tyttöjen oikeuksien puolesta puhujille, arvioi Plan Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen. Hän saapuu saapuu MTV Uutisliveen klo 15  Anne Sjöholmin vieraaksi .

Hyvä mielenterveys on kaiken hyvinvoinnin perusta. Siitä huolimatta varsinkin lasten ja nuorten mielenterveysongelmia on vaikea tunnistaa. Yksittäisissä tapauksissa ei ole helppo erottaa normaalia kasvuun liittyvää kipuilua varsinaisista mielenterveysongelmista.

Lasten ja nuorten mielenterveydestä keskustellaan tänään maailman mielenterveyspäivänä myös MTV Uutislivessä, kun studioon saapuu Suomen Mielenterveysliiton lasten ja nuorten mielenterveystyön johtaja Marjo Hannukka.

Muumit Rivieran auringossa 

Tänään saa ensi-iltansa osittain perinteisin menetelmin toteutettu animaatioelokuva Muumit Rivieralla.

Tove Janssonin perintöä tarkasti kunnioittaen tehty suomalais-ranskalainen animaatio on jo myyty kymmeniin maihin.

MTV Uutislivessä elokuvan toisen ohjaajan Xavier Picardin kommentti, näytteitä elokuvasta ja kulttuuritoimittaja Pekka Niemiahon analyysi.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme