Mainos
Mainos

MTV Uutislive klo 15: Mihin Ukraina on menossa? Keihäsmitalistien kotiinpaluu

Uuteen vauhtiin starttaava MTV Uutislive pureutuu tänään Ukrainan tilanteeseen viime päivien korkean tason tapaamisten jälkeen. 

Presidentti Sauli Niinistö tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Ukrainan presidentin Petro Poroshenkon ja Berliinissä ovat olleet koolla Venäjän, Ukrainan, Saksan ja Ranskan ulkoministerit. 

MTV Uutislivessä klo 15Maija Lehmusvirran vieraana on kehitysministeri Pekka Haavisto (vihr.). Miten pahassa umpikujassa Ukrainan kriisi jatkuu? Kuinka vaikea humanitäärinen tilanne maassa nyt on?

Studiossa on myös juuri Ukrainasta palannut toimittajamme Aino Huilaja. Hän kertoo muun muassa minkälaiset mielialat tavallisilla ukrainalaisilla on. 

Keihäsmiesten mitalinkimallusta 

MTV Uutislive on paikalla myös Helsinki-Vantaan lentokentällä, missä toimittaja Tommi Manninen on vastaanottamassa Zürichista palaavia EM-mitalisteja. Minkälaiset ovat Antti Ruuskasen ja Tero Pitkämäen mietteet, kun mitali kaulassa on nukuttu yksi yö.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme