Mainos
Mainos

MTV Uutislive klo 15: Viekö tabletti Nokian uuteen loistoon?

MTV Uutislive klo 15 käy Euroopan suurimmassa sijoittaja- ja kasvuyritystapahtumassa Slushissa Helsingin Messukeskuksessa.

Nokia julkisti aikaisemmin tänään uuden tablettinsa, joka toimii Googlen Android-käyttöjärjestelmällä. MTV Uutisliven haastatelteltavana aiheeseen liittyen on Nokian teknologiayksikön johtaja Sebastian Nyström.

– Sanotaan, että Nokia on kuollut. Sanotaan, että Nokiaa ei ole. Minä sanon, että näin puhuvat eivät voisi enempää olla väärässä, hehkutti Nyström muutama tunti sitten yhtiön tilaisuudessa.

Slushissa Nyströmiä haastattelee toimittaja Elisa Tikkanen.

Yhdysvalloissa pelätään levottomuuksia

Yhdysvalloissa Missourin osavaltiossa varaudutaan mellakoihin oikeuden päätöksen alla. Oikeuden on määrä päättää lähipäivinä, nostetaanko valkoihoista poliisia vastaan syyte tapauksessa, jossa hän ampui mustaihoisen nuoren miehen Fergusonin kaupungissa.  

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo, miten osalvaltiossa valmistaudutaan levottomuuksiin. Missourissa julistettiin muun muassa tänään poikkeustila ja pyydettiin kansalliskaartia valmistautumaan levottomuuksiin.

Nuoren miehen ampuminen aiheutti loppukesästä laajoja mellakoita Missourin osavaltiossa. 

MTV Uutisliven juontaa Ripsa Koskinen-Papunen

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme