Mainos
Mainos

MTV Uutisten kysely: Halla-ahon naissotkut eivät hetkauta piiripäättäjiä – "Saa julkisuutta ja nimi tulee esiin"

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Jussi Halla-ahon yksityiselämän kohu aviottomasta lapsesta ei hetkauta puolueen piiriväkeä. MTV Uutisten kyselyssä kaksi kolmesta vastasi, että paljastus ei vaikuta Halla-ahon mahdollisuuksiin puheenjohtajakisassa. Tätä mieltä on 67 prosenttia vastaajista.

– Sillä ei ole mitään merkitystä. Hän on hyvin kommentoinut tämänkin asian yhdessä tv-ohjelmassa, sanoo Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Reijo Väisänen.

MTV-kyselyssä reilu viidennes 22 prosenttia arvioi, että kohu vaikuttaa kielteisesti Halla-ahon mahdollisuuksiin. Vastaajista 5 prosenttia uskoo Halla-ahon jopa hyötyvän.

– Tällä ei ole Halla-ahoon ainakaan negatiivista merkitystä, ehkä positiivista. Hän saa julkisuutta ja tulee nimi esiin, sanoo Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Juha Ruokoja.

Osa ottaa koko tapauksen huumorilla.

– Suomalaiset ovat tunnetusti kateellista kansaa, jolle ei pitäisi antaa aihetta kadehtia. Kahden anopin loukku saattaa olla jollekin kateuden aihe, hymähtää Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Markku Kuutti.

Corefiner teki MTV Uutisten toimeksiannosta kyselyn perussuomalaisten piirihallitusten jäsenille. Kysely toteutettiin 25.5.-2.6 välisenä aikana ja siihen vastasi 160 piirihallitusten jäsentä. Vastausprosentti oli 48.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme