Mainos
Mainos

MTV3 kehittää uutistuotantoaan muuttuvassa mediamaailmassa

MTV3:n uutiset kehittää tuotantoaan vastaamaan entistäkin paremmin monimedian sisältötarpeisiin.

Uutistoimituksessa on sovittu 20 henkilön vakinaistamisesta seuraavien kolmen vuoden aikana. Ensimmäiset vakinaistamiset astuivat voimaan tämän vuoden alussa. Samassa yhteydessä uutistoimituksessa tarkastellaan tarvittaessa töihin tulevien ja freelancereiden tarvetta ja työjärjestelyjä.

Henkilöstön kanssa neuvotellaan myös mahdollisuudesta kiertää toimitusten eri osastoilla eli työskennellä vaihtelevasti television, radion ja verkkotoimituksen uutisissa. Toimittajakierron tarkoituksena on vastata paremmin nopeasti kehittyvän sähköisen uutistoiminnan tarpeisiin.

Yhtenä vaihtoehtona keskustellaan myös mahdollisuutta ostaa tarvittaessa töihin tulevien ja muiden freelancereiden työpanos journalistisesta työnvuokrausyrityksestä.

Päätoimittaja Merja Ylä-Anttila mukaan MTV:ssä toimii jo nyt useita alihankinta- ja tuotantoyhtiöitä.

- Työn laatu on meillä yhtä hyvää riippumatta siitä, kuka palkan ensisijaisesti maksaa.

Ylä-Anttila korostaa samalla, että journalistiset linjaukset pysyvät tulevan ratkaisumallin muodosta riippumatta MTV3:n käsissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot