Mainos
Mainos

MTV3:n internetin suosio kohosi ennätyslukemiin

MTV3 Internetin sivuilla käytiin viimekuussa yli miljoona kertaa. Ensimmäisen kerran Suomessa toimituksellista sisältöä tuottavan yhtiön nettisivuilla on näin paljon kävijöitä.

Vuoden aikana kävijämäärä on lähes kaksinkertaistunut. Viimevuoden marraskuussa kun kävijämäärää mitattiin ensimmäisen kerran, käyntejä oli 550 058. MTV3 internetissä käydään ahkerimmin arkipäivinä kello 8 ja 17 väisenä aikana. Siis silloin, kun ollaan kouluissa ja työpaikoilla.

Käyttö vähenee illalla, kun tullaan kotiin ja avataan televisio, kuvailee MTV3:n Internet director Jukka Mauno. MTV3:n Internet-sivut avattiin marraskuussa 1995. Sivujen suosituimpia palveluja ovat Uutiset, Urheilu (Formula 1, Power Game, Hockey Night), Jyrki ja Pelit.
Luvut perustuvat Web Traffic Monitor -tilastointijärjestelmään, jossa on mukana yli kahdenkymmenen eri yrityksen ja tiedotusvälineen Internet-sivut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme