Mainos
Mainos

MTV3:n kuntavaalikone auki - löydä suosikkiehdokkaasi!

MTV3:n kuntavaalikone on auki osoitteessa mtv3.fi/vaalikone.

Helppokäyttöisen vaalikoneen avulla voit vertailla ehdokkaiden kantoja erilaisissa ajankohtaisissa kysymyksissä ja päättää sitten, ketä ehdokasta haluat tämän vuoden kunnallisvaaleissa äänestää.

Vertailua voit tehdä myös puoluetasolla eli vaalikone ilmoittaa, mikä on eri puolueiden kanta kuhunkin kysymykseen. Puoluevertailu on nyt ensimmäistä kertaa otettu osaksi Maikkarin vaalikonetta.

Vaalikone tarjoaa käyttäjälle oletuskuntaa käyttäjän sijainnin mukaan. Espoossa vaalikoneen avaavalle käyttäjälle kone siis ehdottaa automaattisesti kunnaksi Espoota.

Vaalikoneen kysymysten teemoina ovat muun muassa kuntatalous, kuntaliitokset, kuntien palvelut ja elinympäristö.

Vaalikoneeseen on otettu mukaan runsaasti samoja kysymyksiä neljän vuoden takaisesta kuntavaalikoneesta, joten voi vertailla muun muassa sitä, ovatko ehdokkaiden mielipiteet muuttuneet.

Kuntavaalit järjestetään 28.10. Vaaleissa valitaan noin 10 000 valtuutettua.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot