Mainos
Mainos

MTV3:n lukijat kummastelevat solvaavaa presidenttikeskustelua

MTV3 Uutiset kertoi tänään nettisivuillaan, että kirjoittelu presidenttiehdokkaista Facebookissa on mennyt jopa solvaavaksi. MTV3 kysyi lukijoiltaan Facebookissa, mitä mieltä he ovat törkeistä kirjoituksista. Osaa keskustelu jopa pelottaa.

– Toiminta Facebookissa on mennyt suorastaan pelottavaksi. Laitoin aamulla vetoomuksen, jonka tarkoitus on pelastaa vielä se, mitä pelastettavissa on. Tuskin kukaan haluaa ystävyyssuhteiden tulehtuvan niin, että vaalien jälkeen Suomi on jakautunut kahtia, eräs lukija kommentoi.

Erään lukijan näkemyksen mukaan joitakin äänestäjiä tuntuu vaivaavan ehdokkaiden yksityiselämä.

– Tietäisi vaan syyn. Haaviston yksityiselämä tuntuu nyt olevan normaalille "oikeistolaisduunarille" helppo kohde antaa iskuja vyön alle. Ja kun eletään tällaista aikaa, jolloin luulisi ihmisten silmien olevan jo auki, on se kommentointi surullista...

Toisaalta eräs lukija pitää tärkeänä sitä, että kaikista aiheista keskustellaan.

– No toisaalta on hyvä asia, että joku on saanut suomalaiset kuumenemaan. Yleensähän meitä viedään kuin pässiä narussa, Hiekkalaatikoilla ja kahvipöydissä puhutaan kyllä, lukija kommentoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme