Mainos
Mainos

MTV3:n meteorologi Miina: Säähän luvassa pieni parannus

Aamu on alkanut tänään harmaissa merkeissä. Päivällä pilvisyys lisääntyy ja sadekuuroja tulee yleisesti miltei koko maassa, ainoastaan Lapissa sateet jäävät vähäisiksi.

– Pohjoisessa päivä on pääosin poutainen, mutta edelleen pilvinen ja melko kolea. Etelä-Lapin seudulla saadaan sateita iltapäivän aikana, kertoo MTV3:n meteorologi Miina Manninen.

Iltapäivällä sadekuurot yleistyvät ja voimistuvat Etelä- ja Keski-Suomessa.

– Niitä saadaan monin pakoin vaihtelevalla voimakkuudella, tosin ei välttämättä saada tänään yhtä tiheästi kuin eilen.

Päivälämpötila on 15 asteen tienoilla, Lapissa noin 10 astetta. Yölämpötila on etelässä reilut 10 astetta, maan pohjoisosassa 5 ja 10 asteen välillä.

Viikonloppuna sää poutaantuu ja muuttuu aurinkoisemmaksi.

– Etelä- ja Keski-Suomessa sadekuuroja saadaan vielä perjantainakin. Pohjoisempana päivä on vielä edelleen pääosin poutainen, mutta pilvinen. Lämpötiloissakaan ei tapahdu suuria muutoksia.

Vielä lauantaina etelässä voi tulla jokunen sadekuuro, mutta sunnuntaina on koko maassa poutaa.

– Pilvisyydestä ei ole kuitenkaan vielä tarkkaa tietoa ja lämpötilat riippuvat siitä. Tuota pilviennustetta täytyykin vielä tarkennella myöhemmin, Miina toteaa.

(MTV3 - Foreca)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme